Echipa Noastra

Alina C. Todor

 • Profesor pentru invatamantul primar si prescolar
 • Psiholog clinician
 • Psihoterapeut cu formare in psihoterapia psihanalitica a copilului, adolescentului si adultului
 • Experienta: 17 ani

 

„Cu mândrie împărtășesc că fac parte din familia Grădiniței Sweet Baby încă de la începuturile sale, din luna ianuarie 2012. Aici, pasiunile mele pentru educație și sănătatea mentală se împletesc într-un scop nobil – sprijinirea dezvoltării emoționale și cognitive a copiilor. Cu empatie și responsabilitate, contribuim la formarea viitorului, alături de colegii mei și părinți. Scopul nostru este să contribuim la o societate mai liberă, mai responsabilă și mai echilibrată.”

Andreea Petcu

 • Profesor pentru invatamantul primar si prescolar

„Dragostea pentru copii m-a inspirat să aleg calea de educatoare, iar zi de zi mă regăsesc în mijlocul acestor spirite curioase și pline de viață. Sunt o persoană empatică, plină de energie și cu o imaginație bogată, iar fiecare moment petrecut alături de cei mici este pentru mine o oportunitate de a descoperi pasiunile și de a le stimula talentul. Rolul de educatoare este o adevărată satisfacție, deoarece înțeleg profund că am o responsabilitate majoră în ghidarea pașilor, modelarea și educația acestor copii minunați. Prin activități creative și educaționale, încurajez dezvoltarea lor cognitivă, socială și emoțională, știind că fiecare contribuție aduce o notă de calitate în formarea personalităților lor. Prin implicarea mea dedicată și sprijinul colegilor mei, mă străduiesc să ofer un mediu sigur și stimulant în care fiecare copil poate crește și se poate dezvolta într-un ritm propriu.”

Melania Craciun

 • Educator- puericultor

,, Consider ca profesia de educator presupune grija fata de copii, sa fii in permanenta in alerta si sa le acorzi atentie, dar si sa ii ajuti sa invete cat mai usor lucrurile pe care le descopera. Este o profesie foarte frumoasa care ma umple de satisfactie pentru ca pot participa la formarea viitorilor adulti, le pot transmite principii si valori importante.,,

Sa fiu educatoare reprezinta o reala satisfactie, stiind ca pot avea o contributie majora la calauzirea pasilor, modelarea si educatia copiilor.

Gabriela Gheorghiu

 • Profesor pentru invatamantul primar si prescolar
 • Psiholog

,, Ca educatoare imi doresc sa  descoperim aceasta lume de poveste prin diverse activitati educationale si jocuri menite sa le formeze celor mici abilitati, aptitudini, atitudini si deprinderi practice.

Sunt o persoana blanda care se adapteaza cu usurinta cerintelor si nevoilor copiilor, deoarece fiecare copil este unic. Imi doresc sa le insuflu copiilor valori si principii bazate pe educatie, armonie,  veselie, incredere si spirit de echipa.

Universul copiilor este plin de culoare iar noi adultii avem datoria sa le presaram iubire si suport emotional.,,

Marinela Ionita

Sunt o persoana energica, vesela si sociabila. Imi place sa ajut copiii sa isi descopere talentele si inclinatiile. Zilele noastre sunt mereu pline de rasete, voie buna si joaca.

Georgiana Paraschiv

 • Profesor pentru invatamantul primar si prescolar
 • Psiholog

„Experiența profesională și formarea mea solidă în domeniul lucrului cu copiii reprezintă temelia pregătirii mele pentru această profesie. Cu toate acestea, consider că sunt diferențiatorii care mă fac potrivită pentru această vocație. Atitudinea mea pozitivă, creativitatea desăvârșită și spontaneitatea mă ajută să creez un mediu stimulant pentru dezvoltarea copiilor. În calitate de educatoare și mamă a doi copii, înțeleg profund responsabilitatea părinților pentru copiii lor. Prioritatea mea este să ofer sprijin, empatie și comunicare eficientă părinților care își încredințează ce au mai de preț, copiii, în grija mea.”

Zinaida Gheorghe

 • Profesor pentru invatamantul primar si prescolar

,, Inca de la gradinita visul meu era sa devin educatoare, sa lucrez cu cei mici si aici sunt inconjurata de copii, zambind si privindu-ma cu ochii lor calzi, iubitori si luminosi, astfel visul copilariei a devenit realitate.

Sa lucrez alaturi de copii este o provocare de care am parte zilnic, o responsabilitate enorma pe care  mi-o asumi in fiecare zi, dar si o sursa de energie continua.

Nimic nu se aseamana cu zambetul, imbratisarile, dragostea micutilor, ei imi fac zilele insorite.,,

Florentina Burada

 • Profesor pentru invatamantul primar si prescolar

„Atenția, grijă, dragostea și răbdarea pentru fiecare copilaș reprezintă temelia și stilul meu de muncă în domeniul educației. În prezența copiilor, mă regăsesc într-un loc special, unde retraiesc emoțiile și bucuriile copilăriei. Îmbrățișările lor calde, zâmbetul sincer, carisma lor nevinovată și gingășia cu care se apropie de lumea lor fascinantă îmi aduc o profundă satisfacție. Ca educatoare, mă angajez să ofer un mediu sigur și stimulant pentru dezvoltarea fiecărui copil. Cu empatie și compasiune, ghidăm pașii lor, încurajăm creativitatea și explorarea, și promovăm dezvoltarea lor cognitivă și emoțională. Acesta este angajamentul meu și stilul meu de a face din fiecare zi o experiență frumoasă și plină de învățare pentru copii și pentru mine.”