A fost lansata prima cresa particulara adaptata pentru sugari

  • 0 comments

Sambata, 14 mai 2011, a avut loc evenimentul de lansare a cresei “Sweet Baby”, prima unitate specializata si dotata conform necesitatilor copiilor cu varste cuprinse intre 3 luni si 3 ani.

Cresa particulara Sweet Baby ofera 3 grupe diferite de varsta, in functie de necesitatile fiecarei familii:

  • Grupa Mini  – (3 luni – 12 luni)
  • Grupa Midi – (1 an -2 ani)
  • Grupa Maxi – (2 ani- 3 ani)

Lansarea s-a desfasurat intr-o atmosfera relaxata, la eveniment participand parinti din redactii, insotiti de copii cu varste intre 6 luni si 3 ani, precum si viitori parinti.

Evenimentul a fost organizat sub forma unei “zile a portilor deschise” participantii avand posibilitatea sa viziteze cresa “Sweet Baby” si sa interactioneze cu alti parinti, in timp ce invitatul special al evenimentului a impartasit tinerilor parinti sfaturi si idei despre necesitatile de ingrijire ale copiilor.

“Ne dorim ca “Sweet Baby” sa atraga atentia tuturor parintilor dornici sa ofere copiilor o ingrijire de calitate, la cele mai inalte standarde. Ca mama a doi copii stiu ca fiecare copil este unic si are necesitati proprii de hrana, somn si joaca. De aceea tot personalul nostru detine studii superioare in domeniul psihologiei copilului, pshopedagogie speciala pentru bebelusi si terapia limbajului, pentru ca ne dorim ca inca de la aceasta varsta, micii exploratori sa-si cultive abilitatile de observatie, imaginatie, memorie, limbaj, alaturi de o dezvoltare emotionala, sociala si psihica adecvata”, a declarat Raluca Scripcaru, unul dintre administratorii cresei Sweet Baby .

Despre cresa “Sweet Baby”

Cresa Sweet Baby este situata pe str. Elena Cuza nr 36-38 Sector 4, Bucuresti, in vecinatatea Parcului Tineretului. Aceasta functioneaza intr-o vila noua, structurata pe 3 niveluri, cu o suprafata de 800mp amenajata si dotata adecvat categoriei de varsta careia i se adreseaza (0-3 ani). Unitatea detine o curte de 500mp prevazuta cu spatii de joaca si este dotata cu mobilier si jucarii importate din Germania.

Share Social