Echipa Noastra

  • Alina C. Todor

Profesor pentru invatamantul primar si prescolar

Psiholog clinician

Psihoterapeut cu formare in psihoterapia psihanalitica a copilului, adolescentului si adultului

Experienta: 17 ani

,,Va impartasesc satisfactia de a face parte din frumoasa si calda echipa a Gradinitei Sweet Baby inca de a inceputurile sale, respectiv din luna ianuarie 2012. Zi de zi impletesc cu bucurie cele doua mari pasiuni ale mele, educatia si sanatatea mintala, din dragoste fata de semeni, cu empatie si sentimentul de responsabilitate pe care simt ca il avem pentru a sustine si a contribui la cresterea si dezvoltarea emotionala si cognitiva a copiilor nostri.

Alaturi de colegele mele si impreuna cu parintii putem contribui la dezvoltarea unei societati cu indivizi mai liberi, mai responsabili si mai echilibrati.,,

  • Andreea Petcu

Profesor pentru invatamantul primar si prescolar

,, Iubesc copii si ma bucur ca sunt zilnic in mijlocul lor. Sunt o persoana empatica, energica si cu multa imaginatie, iar fiecare clipa petrecuta alaturi de cei mici imi ofera prilejul de a le descoperi pasiunile si de a le potenta talentul.

Sa fiu educatoare reprezinta o reala satisfactie, stiind ca pot avea o contributie majora la calauzirea pasilor, modelarea si educatia copiilor.

  • Melania Craciun

Educator- puericultor

,, Consider ca profesia de educator presupune grija fata de copii, sa fii in permanenta in alerta si sa le acorzi atentie, dar si sa ii ajuti sa invete cat mai usor lucrurile pe care le descopera. Este o profesie foarte frumoasa care ma umple de satisfactie pentru ca pot participa la formarea viitorilor adulti, le pot transmite principii si valori importante.,,

  • Gabriela Gheorghiu

Profesor pentru invatamantul primar si prescolar

Psiholog

,, Ca educatoare imi doresc sa  descoperim aceasta lume de poveste prin diverse activitati educationale si jocuri menite sa le formeze celor mici abilitati, aptitudini, atitudini si deprinderi practice.

Sunt o persoana blanda care se adapteaza cu usurinta cerintelor si nevoilor copiilor, deoarece fiecare copil este unic. Imi doresc sa le insuflu copiilor valori si principii bazate pe educatie, armonie,  veselie, incredere si spirit de echipa.

Universul copiilor este plin de culoare iar noi adultii avem datoria sa le presaram iubire si suport emotional.,,

  • Marinela Ionita

Sunt o persoana energica, vesela si sociabila. Imi place sa ajut copiii sa isi descopere talentele si inclinatiile. Zilele noastre sunt mereu pline de rasete, voie buna si joaca.

  • Georgiana Paraschiv

Profesor pentru invatamantul primar si prescolar

Psiholog

,, Pe langa experienta profesionala si formarile in lucrul cu copiii, consider ca atitudinea, creativitatea, spontaneitatea si capacitatea de a ma transpune in lumea celor mici, la care se adauga si daruirea si pasiunea ma recomanda pentru aceasta profesie.

Mama de doi copii, la randul meu, incerc inainte de orice sa le ofer empatie si comunicare parintilor care isi lasa ce au mai de pret in mainile mele.,,

  • Zinaida Gheorghe

Profesor pentru invatamantul primar si prescolar

,, Inca de la gradinita visul meu era sa devin educatoare, sa lucrez cu cei mici si aici sunt inconjurata de copii, zambind si privindu-ma cu ochii lor calzi, iubitori si luminosi, astfel visul copilariei a devenit realitate.

Sa lucrez alaturi de copii este o provocare de care am parte zilnic, o responsabilitate enorma pe care  mi-o asumi in fiecare zi, dar si o sursa de energie continua.

Nimic nu se aseamana cu zambetul, imbratisarile, dragostea micutilor, ei imi fac zilele insorite.,,

  • Florentina Burada

Profesor pentru invatamantul primar si prescolar

,,Atentia, grija, dragostea si rabdarea pentru fiecare copilas sunt stilul meu de munca. Atunci cand sunt printre cei mici simt ca-mi retraiesc copilaria. Imbratisarile, zambetul, carisma si gingasia micutilor “mei” imi fac zilele frumoase si usoare.,,