Peste fillet cu morcovi si portocale – Reteta

  • 0 comments
2

Daca va intrebati ce sa le mai pregatiti de mancare micutilor in primul an de viata, venim in intampinare astazi cu o idee culinara.
Este important ca pestele sa faca parte din dieta bebelusului; aceasta reteta este foarte usor de pregatit, iar combinatia de gusturi este delicioasa.

Peste fillet cu morcovi si portocale:

Ingrediente: 175g morcovi, decojiti si feliati, 125g cartofi, decojiti si maruntiti, 175g cambula sau alt peste cu carne alba (cod, salau), sucul de la o portocala, 60 g de branza Cheddar rasa, un cub de unt.

Metoda de preparare: Peste pestele asezat in tava se toarna sucul de portocala, se presara branza rasa si untul, din loc in loc. Va sta apoi la cuptor pentru 20 de minute. Pestele copt va fi maruntit usor cu furculita in cautarea cu grija a oaselor. Impreuna cu sosul obtinut in urma coacerii se adauga legumelor fierte in prealabil (morcovii si cartofii) si se piseaza pana la consistenta unui piure.

Pofta buna, copii dulci!

Share Social